Wie ben ik ? 

Mijn naam is Henk Vanetie en woonachtig in Nijmegen - de oudste stad van Nederland. Ik ben geboren en getogen Nijmegenaar en alweer 35 jaar gelukkig getrouwd met Mirjam. en vader van 2 kinderen.

Ik fotografeer nu 15 jaar waarvan de laatste 8 jaar erg actief. Ik ben de oprichter van Fotowandeling Nijmegen waar ik fotowandelingen en workshops fotografie verzorg door het centrum van Nijmegen en in de natuurgebieden De Hatertse / Overasseltse Vennen, als De Stadswaard. Dit doe ik met meer dan 100% enthousiasme en inzet. Mijn doel is om de deelnemers wat bij te leren in de fotografie en dat zij tevreden en met een grote lach naar huis gaan.

De vraag die ik regelmatig krijg - Henk doe jij ook bruiloften of fotoshoots? Nu kan ik volmondig zeggen JA ! Ik ben me gaan specialiseren in Bruiloften en Portret- Loveshoots. Ik ben in mentoring/training gegaan bij één van de beste bruidsfotografen van Nederland Damon Pijlman. Hij heeft mij de fijnste kneepjes van het vak geleerd, anders leren kijken en denken.  Tevens heb ik aan zijn werkwijze / foto's mogen sneuvelen wat natuurlijk super is. Tenslotte wil je het van de beste leren.

Onlangs heb ik een Photography Transformation Masterclass van Tim Shields afgerond.

De passie, enthousiasme en de vreugde in fotograferen is enorm aanwezig en altijd geweest. Het is net als zuurstof, ik kan niet meer zonder. 

Nu mag ik ook nog eens vrolijke en enthousiaste mensen fotograferen, dat is toch helemaal geweldig ! De emoties, de vreugde die mensen hebben op de mooiste dag van hun leven  of op dat moment,  dat mag ik allemaal vast leggen dat zijn de mooiste dingen/momenten in het vak fotografie. 

Heb je vragen of wensen bel mij gerust even op 06-2933 3465 of stuur een email henk@vanetiefotografie.nl .

Snuffel lekker eens rond op mijn website en wie weet zien we elkaar bij één of andere fotoshoot. Heel veel kijkplezier.

 

Groetjes Henk Vanetie