Wat is mijn werkwijze?

De werkwijze is duidelijk en tot in de puntjes verzorgd, wat houdt dit nu precies ?

Ik wil graag weten wat jullie wensen zijn van deze unieke en mooie dag in jullie leven. Ik zal jullie precies de stappen vertellen vanaf de eerste kennismaking tot aan het afleveren van de foto's en het fotoboek.

AANVRAAG.

Spreekt mijn website en mijn foto's jullie aan en jullie willen weten of ik beschikbaar ben ? Dan ben ik bereikbaar via het contactformulier (onder aan de pagina) of je belt mij gewoon even op 06-2933 3465.  Natuurlijk mag je mij ook mailen henk@vanetiefotografie.nl voor andere vragen, dat is geen enkel probleem of je laat een berichtje achter zodat ik jullie kan terugbellen. Ik probeer binnen dezelfde dag te reageren.

KENNISMAKEN

Ik ben beschikbaar op jullie trouwdatum dan maak ik graag een afspraak voor een eerste kennismaking. Deze kennismaking is natuurlijk geheel vrijblijvend. Ik kom graag bij jullie langs of jullie komen bij mij langs dan staat de koffie/thee met iets lekkers  voor jullie klaar.  Ik zal tijdens de eerste kennismaking wat foto's meenemen en ik hoor graag wat jullie wensen zijn. Persoonlijk hou ik van een informeel gesprek want hou ik heel erg van gezelligheid en openheid. Spreekt de werkwijze en mij als persoon jullie aan dan kunnen we evt. de datum reserveren. 

RESERVEREN 

Tijdens de eerste kennismaking weet ik vaak al wat jullie willen en hoeveel uren jullie mij willen inhuren. Weten we ook of jullie een trouwalbum willen of niet, maar dat kan later ook nog altijd. De prijzen zijn vaak al bekend , maar de prijs van het trouwalbum kan soms door specifieke wensen variëren.

Willen jullie erover nadenken geen enkel probleem, voelen jullie niet bezwaard dan mogen jullie mij een paar dagen later bellen of mailen en dan alsnog jullie  trouwdatum vastleggen. Ik zal de afgesproken trouwdatum voor 2-3 dagen reserveren.  De reservering is een feit dan zal ik mijn voorwaarde's en alles wat we hebben afgesproken op papier zetten en jullie trouwdatum staat definitief vast.

JULLIE DAGPLANNING

Gedurende de tijd ontvang ik graag jullie planning van jullie trouwdag zodat ik precies wat er gaat gebeuren en waar ik moet zijn. Dit alles heb ik nodig om niet voor echte grote verrassingen te staan, zodat ik precies op tijd ben om de mooiste foto's te maken. Vinden er vlak voor de bruiloft veranderingen plaats dan verneem ik deze graag . Ik zal jullie een paar dagen voor de bruiloft nog even bellen om eventuele wijzigingen door te nemen.

DE DAG ZELF 

Op de mooiste dag van jullie leven hoeven jullie mij niets meer uit te leggen, want alles is bekend. Ik kan alleen maar zeggen geniet van jullie beide op deze unieke dag. Geniet  van al jullie familie, vrienden en kennissen en wat er allemaal op deze ga gebeurt. Gedurende deze dag zal ik proberen zo "onzichtbaar" mogelijk te zijn, natuurlijk zal ik jullie begeleiden waar indien mogelijk. Tijdens deze dag mogen jullie input /ideeën geven. Je hebt een gave foto gezien en je wilt deze graag, dan gaan we dat doen. We gaan mijn ingevingen en jullie wensen tijdens deze dag combineren dit alles om tot unieks te komen. Aan het einde van deze mooie dag zal ik op gepast afscheid nemen. We nemen heel kort nog alles even door zoals een preview, oplevering trouwalbum etc.

NA DE BRUILOFT

Zal ik een z.s.m. een preview versturen met een aantal trouwfoto's, zodat jullie deze kunnen delen met familie en vrienden.  Na 4-8 weken zal ik de beloofde foto's toesturen en mogen jullie (indien gewenst) zelf een selectie maken of anders zal ik een selectie maken voor jullie trouwalbum. Wanneer de foto's zijn gekozen zal ik het trouwalbum samenstellen 2-3 weken later zal ik het gekozen trouwalbum bij jullie afleveren. Tijdens het bekijken van de foto's zullen de herinneringen van deze mooie dag wederom beleefd worden.

 

Ik heb verschillende trouwreportage verdeeld in 3 pakketten: Fantastisch - Super - Ongelooflijk !

Voor prijzen en foto's klik gewoon op deze link.

 

 

                                                                                                              CONTACT FORMULIER