Wat is mijn werkwijze?

De werkwijze is duidelijk en tot in de puntjes verzorgd, wat houdt dit nu precies in?

Ik wil graag weten wat jullie wensen zijn voor deze unieke en mooie fotoshoot. Ik begeleid je vanaf de eerste kennismaking tot aan het afleveren van de foto's. De fotoshoot zal in een ontspannen en gezellige sfeer plaatsvinden.

AANVRAAG.

Spreekt mijn website en mijn foto's jullie aan en jullie willen weten of ik beschikbaar ben ? Dan ben ik bereikbaar via het contactformulier (onder aan de pagina) of je belt mij gewoon even op 06-2933 3465.  Natuurlijk mag je mij ook mailen henk@vanetiefotografie.nl voor andere vragen, dat is geen enkel probleem of je laat een berichtje achter zodat ik jullie kan terugbellen. Ik probeer binnen dezelfde dag te reageren.

KENNISMAKEN

Tijdens de eerste kennismaking vaak even telefonisch weet ik vaak al wat jullie willen. Optioneel: bestaat de mogelijkheid om een foto in groot formaat af te drukken of een mooi album te maken (dit gaat altijd in overleg). Persoonlijk hou ik van een informeel gesprek want hou ik heel erg van gezelligheid en openheid. Spreekt de werkwijze en mij als persoon jullie aan dan kunnen we evt. de datum reserveren. 

DE SHOOT  

Ik zal jullie natuurlijk  begeleiden met hele verrassende dingen. Tijdens deze shoot mogen jullie input /ideeën geven. Je hebt een gave foto gezien en je wilt deze graag, dan gaan we dat doen. We gaan mijn ingevingen en jullie wensen tijdens deze shoot combineren om dit alles zo uniek en natuurlijk mogelijk  te laten overkomen.

NA DE SHOOT

Zal ik een z.s.m. een preview versturen van de fotoshoot, zodat jullie deze kunnen delen met familie en vrienden.  Wanneer je kiest voor een afdruk op formaat of een mooi album laat ik jullie z.s.m. een offerte toesturen. Tijdens het bekijken van de foto's zullen de herinneringen van deze unieke fotoshoot wederom beleefd worden.

Er zijn verschillende pakketten : Connected-by-the-Light / LoveShoot / FamilyShoot / Shoot with Friends.

Voor prijzen en foto's klik gewoon op deze link.

 

 

                                                                                                              CONTACT FORMULIER